Jan van Halst

Jan van Halst denkt na over aanbod FC Twente

Jan van Halst
Jan van Halst
Jan van Halst gaat serieus nadenken over het aanbod van FC Twente om een dubbelfunctie van commercieel en technisch directeur te gaan vervullen bij de club uit Enschede.
"Als de club de licentie behoudt, ga ik er serieus over nadenken. Ik heb er vijftien jaar gewerkt, Twente gaat me aan het hart", aldus Van Halst tegenover Voetbal International. Van Halst (47) vertrok in 2011 als manager algemene en commerciële zaken bij FC Twente omdat hij niet achter het beleid van toenmalig voorzitter Joop Munsterman stond. Momenteel is de voormalig middenvelder analist bij FOX Sports en werkt hij voor Lagardère, een bedrijf dat onder meer gespecialiseerd is in sportmanagement. Die functies moet hij neerleggen als hij bij de club uit Enschede gaat werken. Vorige week meldde TC Tubantia dat Van Halst in beeld is bij FC Twente voor de dubbelfunctie.

Vragen

Hij bevestigt dat nu, maar de analist heeft nog veel vragen. "Er zijn meer overwegingen die ik moet maken. Hoe komt het bestuur van FC Twente eruit te zien? Wat is het financiële en dus het technische perspectief?"

Jacobs

Naar verluidt is het de bedoeling dat Onno Jacobs na 1 mei in dienst van de club blijft als financieel directeur. Sinds begin dit jaar is de voormalig bestuurder van Feyenoord actief als interim-directeur. Ted van Leeuwen zou verder gaan als technisch manager, met Van Halst boven zich.
Bekijk ook het dossier 'Crisis bij FC Twente'.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.