youtube

Makers filmpje 'cursus versiertrucs in 't Twents' kunnen niet meer over straat

Screenshot 'Het leven als BN'er' - GladJakkers
Screenshot 'Het leven als BN'er' - GladJakkers
Hun versie van een DraadStaal-sketch werd door heel Nederland bekeken. De jongens uit Oldenzaal, van het YouTube-kanaal GladJakkers, kunnen hierdoor niet meer onherkenbaar over straat...
Tenminste, zo lijkt het in hun nieuwste sketch. Ook in het echte leven worden ze op hun sketch aangesproken.
Bram: "Ik werk in de kroeg. En als ik dan mensen netjes begroet en hun bestelling op wil nemen kijken ze me eerst heel lang aan. En dan zeggen ze uiteindelijk: Ben jij niet van dat filmpje...?"
"Natuurlijk hadden we niet verwacht dat we viral zouden gaan. Wel gehoopt natuurlijk, maar zoals dit: echt niet! We hebben alleen al op ons eigen filmpje 15.000 reacties gehad."

Koffie drinken met Van Koningsbrugge

Als dan de bedenker van de originele sketch je filmpje ook nog leuk vindt, dan kan je dag natuurlijk niet kapot. En als hij dan ook nog koffie wil drinken...
"We hebben inderdaad contact met iemand uit zijn team. Of de koffie er daadwerkelijk komt is nog niet duidelijk, al zou het wel erg leuk zijn." lacht Bram.

En nu...?

"Dit succes smaakt natuurlijk naar meer. Sketches maken en ontwikkelen doen we graag. Er zijn al plannen voor een mooie video voor volgende week."
Bekijk hier de video waarin ze 'niet' meer over straat kunnen:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.