Ronald Mulder

Wegen van schaatsbroers Ronald en Michel Mulder scheiden

Ronald en Michel Mulder
Ronald en Michel Mulder © Pro Shots
De schaatsbroers Ronald en Michel Mulder uit Zwolle zullen komend seizoen niet meer voor dezelfde ploeg rijden. Ronald Mulder blijft tot en met de Olympische Spelen van Pyeongchang in 2018 schaatsen bij schaatskoepel iSkate en Team Plantina. Olympisch kampioen Michel Mulder verlaat de iSkate-ploeg en zal niet voor de nieuwe sprintploeg Team Plantina van Gerard van Velde gaan rijden. 
Michel kiest voor een samenwerking met zijn skeelercoach Desly Hill. "De afgelopen jaren heb ik met veel plezier geschaatst bij iSkate, met als hoogtepunt olympisch goud in Sotsji", laat Michel weten. "Ik ben Gerard van Velde en iSkate dankbaar dat ze me altijd gesteund hebben in mijn ambitie."

"Leuk om met Michel op het ijs te staan"

Ronald Mulder besloot wel zijn handtekening onder een nieuw contract te zetten en zet de succesvolle samenwerking met Gerard van Velde en de jonge topsprinters in Team Plantina voort. "Mijn ambities voor de aankomende twee jaar zijn WK-medailles en de Olympische Spelen als ultiem hoofddoel", aldus Ronald. "Het was leuk om samen met Michel op het ijs te staan. Ik wil verder bouwen met Gerard van Velde en alle talentvolle jonge sprinters in ons team. Er staat een heel talentvol team waar ik mee naar Pyeonchang wil."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.