2016

Prijzen

Elton John
Elton John © Flickr Creative Commons/zioWoody
Elke dag spelen we op Radio Oost de 'hitflitsquiz'. Het juiste antwoord belonen we met prachtige prijzenpakketten.

Prijzen

Heb je het goede antwoord gegeven? Dan win je een fantastische 80’s CD-box. Dat wordt genieten! Maar dat is nog niet alles... Ook krijg je 2 VIP-kaarten voor het evenement 'Back to the 80's' bij Holland Casino Enschede op zaterdag 16 juli. Dompel je onder in de sfeer van de 80’s en geniet van de diverse acts en shows. Het VIP-arrangement is inclusief 2 drankjes, 10 euro speelgeld, parkeerkaart en een leuk 80's cadeautje.
Hoofdprijs
Wordt je uitgeloot om op zondag de finale te spelen? Dan maak je kans op een fantastische hoofdprijs: een lang weekend Praag voor 2 personen met een concert van Elton John! Praag is één van de mooiste steden van Europa. De stad is betoverend en vol pracht en gratie met middeleeuwse straatjes en stegen. Klim naar de Burcht, slenter door het Gouden Straatje en flaneer over de Karelsbrug. Bezichtig paleizen, kerken en musea. Je verblijft een lang weekend op basis van logies en ontbijt in het heerlijk centraal gelegen Hotel Pav. Het hotel gaat schuil achter een eeuwenoude gevel en ademt historie. De ligging is ideaal: op de grens van de Oude en Nieuwe Stad. Dus of je nu wilt slenteren over de Karelsbrug of rondneust op het Wenceslasplein: je hoeft niets van Praag te missen.
Elton John
Op zaterdag 26 november treedt Elton John op in de O2 Arena in Praag en jij bent erbij! Deze legende tekende voor een duizelingwekkend aantal hits, waaronder 'Your Song', 'Rocket Man', 'Tiny Dancer', 'Candle in the Wind', 'Don’t Let the Sun Go Down on Me' en 'Circle of Life'. In zijn tournee komen iconische hits en klassieke albumtracks uit zijn gehele carrière voorbij, maar ook enkele nummers van Eltons nieuwste album ‘Wonderful Crazy Night’.
Heb je opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.