Hengevelde

Pastaboer: "Mensen vonden het gek"

Zeven jaar geleden besloot boer Jan Keuper uit Hengevelde pasta te gaan maken. "Een boer die pasta maakt, de mensen kenden het nog niet", vertelt pastaboer Jan Keuper. "Ze dachten wat moet dat zijn?"
De eerste jaren had de boer dan ook wat hulp nodig. "Toen we begonnen hebben we er een kok bij gehad die wist hoe je pasta moest maken. Ik ben namelijk een agrariër, geen kok. Dan moet je van alles leren."

Streekproduct

Inmiddels weet Jan Keuper als geen ander hoe je pasta moet maken. Dit doet hij met zijn eigen verbouwde tarwe. Zijn pasta is dan ook een echt Twents streekproduct.
Benieuwd hoe de pasta wordt gemaakt, kijk dan vanavond naar TV Oost! Meer zien van Mooi Overijssel? Kijk dan op www.mooioverijssel.nl of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram!
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.