Zwolle

Wennemars: "In Zwolle zit alles mee de laatste jaren, dus ook het weer vandaag"

Ook bekende Overijsselaars doen mee met de activiteiten rondom Koningsdag in de binnenstad van Zwolle. Zo staan PEC Zwolle-trainer Ron Jans en oud-topschaatser Erben Wennemars op het Rodetorenplein om de sportactiviteiten te begeleiden.
"Het is toch wel een beetje spannend", geeft Jans eerlijk toe. "Het is niet alsof ik iedere dag de koning en koningin tegen kom." De voetbaltrainer zou het ook niet erg vinden als leden van de koninklijke familie een balletje komen trappen. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze niet allemaal ken, maar dat ze van harte welkom zijn als ze mee willen doen."

Wennemars

Ook Erben Wennemars helpt mee bij de sportactiviteiten, niet geheel verrassend bij het schaatsgedeelte. "Ik heb nog wel een schaatspak klaarliggen, mocht een van de prinsesjes graag willen schaatsen. Maar ze zullen het wel druk hebben."
Over het weer is de oud-schaatser zeer te spreken: "In Zwolle zat alles mee de laatste jaren, dus ook het weer vandaag. Het is wel een beetje koud, maar de kinderen hebben het erg gezellig met al die sporten."
Erben Wennemars is klaar voor zijn clinic schaatsplanken #KoningsdagZwolle https://t.co/E247AVJhd9
— RTV Oost Live (@rtvoostlive)
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.