John Stegeman

Stegeman trots op nominatie: "Houdt in dat we heel goed werk leveren"

Trainer John Stegeman van Heracles is één van de vijf genomineerden voor de Rinus Michels Award, de prijs voor trainer van het jaar in het betaald voetbal.
Stegeman strijd met Frank de Boer (Ajax), Philip Cocu (PSV), Erik ten Hag (FC Utrecht) en Ron Jans (PEC Zwolle) om de prijs. Hij is trots dat hij genomineerd is: "Dat houdt in dat we hier met elkaar gewoon heel goed werk leveren. De spelers en ook m'n staf, die me daar bij helpt. Ik ben er heel erg trots en vereerd op, meer is het ook niet."

Ticket voor de play-offs

"Ik ben nog een hele jonge trainer en ik moet gewoon nog heel veel leren en dat wil ik ook", vervolgt hij. "En ik wil me nog continue blijven verbeteren. Dat dit het geval is heeft te maken met het succesvolle jaar dat we hier hebben en dat is hartstikke mooi denk ik. Hopelijk kunnen we dat aankomende wedstrijden bevestigen door middel van een ticket naar de play-offs toe en dat zou erg mooi zijn. Dat verdient deze club, dat verdient deze ploeg ook en dat maakt me wel heel trots op de mensen met wie ik samen mag werken."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.