cultuur

Vrouw krijgt ernstige ziekte toegewenst na vraag aan 'Avonturenpark Hellendoorn'

Vrouw krijgt ernstige zekte toegewenst na vraag aan 'Avonturenpark Hellendoorn'
Vrouw krijgt ernstige zekte toegewenst na vraag aan 'Avonturenpark Hellendoorn'
Ze wilde alleen maar weten hoe ze online vijf kaartjes kon bestellen voor Avonturenpark Hellendoorn. Daarom stelde een vrouw uit Flevoland via Twitter een vraag aan het attractiepark. Tenminste, dat dacht ze, want het antwoord dat ze kreeg was nou niet direct passend voor een pretpark. En ook helemaal niet van het pretpark afkomstig, bleek later.Â
De vrouw kreeg een ernstige ziekte toegewenst op haar vraag waarom het niet lukte online tickets te bestellen. Wat bleek: de Flevolandse had haar vraag gesteld aan een Twitteraccount dat erg leek op het account van het Avonturenpark, maar dat niet het juiste account was. 
Want in plaats van @avonturenpark stuurde de vrouw haar bericht naar @avonturenparkRSS. Dat is een geautomatiseerd account dat tot bijna een jaar terug twitterde over alles wat met het avonturenpark te maken heeft. Het gaat om een account dat gehackt zou zijn, meldt de vrouw in een korte reactie. Het attractiepark heeft haar dat laten weten.
Het is ook al bijna een jaar stil op dat account, tot gisteren dan, toen een antwoord werd verstuurd naar de Flevolandse waarin haar dus de tyfus werd toegewenst. 
Hoewel het Avonturenpark Hellendoorn er dus niets mee te maken had, zat het park wel met het incident in haar maag, omdat het avonturenpark wèl werd geassocieerd met de opmerking. Ook werden er op Twitter een boel grappen gemaakt over het attractiepark.
Voor het Avonturenpark was dat reden om de excuses aan te bieden aan de Flevolandse, ook kreeg ze waardebonnen voor een lunch in het attractiepark. Met een briefje waarop een woordvoerder zijn excuses maakt voor het ongemak en de gebruikers van de bonnen smakelijk eten wenst. Vandaag heeft ze een bezoek gebracht aan het pretpark.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.