nieuws

Maandag nog geen besluit van licentiecommissie over FC Twente

De licentiecommissie van de KNVB heeft vandaag laten weten dat het aanstaande maandag nog geen besluit gaat nemen over de licentie van FC Twente. De commissie heeft meer tijd nodig om de aangeleverde documenten te beoordelen.
Onno Jacobs, interim-directeur van de Enschedese club zegt daarover het volgende: "Wij hebben dit besluit te respecteren. Dat de licentiecommissie tijd nodig heeft om de omvangrijke hoeveelheid documentatie die wij hebben aangeleverd te kunnen bestuderen en wegen, begrijpen wij. Tegelijkertijd willen wij als club de periode van onzekerheid natuurlijk zo snel mogelijk achter ons laten. Want, pas na een hopelijk positief licentiebesluit kunnen wij ons weer voluit richten op het nieuwe seizoen, zowel sportief als commercieel."
Wanneer de commissie wel naar buiten komt met het besluit is nog niet bekend. Het streven is om dat nog deze maand te doen. FC Twente zou de dag na het besluit van de licentiecommissie de verkoop van de seizoenskaarten starten. De club beraadt zich nu over het moment waarop dat nu van start gaat.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.