HSC'21 speelt gelijk bij Hercules

HSC'21 gaat een uiterst spannende laatste speeldag tegemoet. Het speelde met 1-1 gelijk tegen Hercules en vecht nu in een onderling duel met concurrent UNA uitvechten welk team volgend jaar actief is in de 2e divisie.Â
HSC'21 had zich bij winst een betere uitgangspositie kunnen verschaffen. Het blijft nu achtste en zal moeten winnen van UNA, terwijl het bij winst op Hercules een plaatsje was opgeschoven. Bij een gelijkspel volgt een beslissingswedstrijd. Hercules begon uitstekend en stond na vier minuten al op voorsprong dankzij Heus. Het duurde daarna even tot HSC'21 op gang kwam, maar na rust leidde een offensief tot de 1-1 van Basut. Ondanks een reeks kansen kwam HSC'21 niet verder dan die ene treffer.