nieuws

FC Twente-spelers bedanken supporters na zware tijden

Normaal gesproken bedanken de supporters hun gladiatoren op het voetbalveld aan het eind van het seizoen voor het harde werk. Vanmiddag bedankten de spelers van FC Twente hun supporters voor hun trouwe steun gedurende het zware seizoen.Â
FC Twente speelde vanmiddag met 2-2 gelijk tegen Vitesse. Tijdens de ereronde in de Grolsch Veste droegen spelers van FC Twente shirts met teksten waarmee ze de supporters bedankten. Ook werden er ballen naar het publiek geschoten.

Afwachten in spanning

De club is nog in afwachting van een besluit over de toekomst van de club. Dat besluit zou eerst morgen bekend worden gemaakt, maar besloten is om die uitspraak op te schuiven naar een nog te bepalen datum.

Noabers

In een brief aan de supporters wordt ook gerefereerd aan de moeilijke tijden. "Soms wordt weleens gezegd dat ellende verbindt. Daar zijn we in Twente dan het levende bewijs van. In tijden dat het moeilijk is zijn we noabers."
Cabaretier Thijs Kemperink uit Albergen deed het slotwoord, volgens traditie een taak van de voorzitter. Kemperink noemde dit seizoen "de zwartste in de geschiedenis van FC Twente' en zei dat de supporters hadden bewezen dat 'Tukkers niet kapot te krijgen zijn'. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.