nieuws

Almeloër blijft vastzitten na dood speler Oranje Nassau, sectie moet duidelijkheid geven

Speler Oranje Nassau overleden, clubgenoot vast
Speler Oranje Nassau overleden, clubgenoot vast
De 23-jarige Almeloër die is aangehouden na de dood van clubgenoot Marno Bosch van voetbalvereniging Oranje Nassau, wordt verdacht van zware mishandeling met de dood tot gevolg. Dat laat de politie weten. De man blijft vastzitten.
Vanmiddag is begonnen met de sectie op het lichaam van de 22-jarige Marno Bosch. De speler van Oranje Nassau uit Almelo zakte zaterdag aan het begin van de avond in elkaar bij het verlaten van de kantine. Hij had kort daarvoor een klap gekregen van de 23-jarige clubgenoot. 
De sectie moet duidelijk maken wat er nu precies gebeurd is en of de klap heeft geleid tot het overlijden van Bosch. 

Scenario

De politie laat weten een 'aannemelijk scenario' te hebben van wat er die avond gebeurd is dankzij de vele getuigen die erbij waren.
De verwachting is dat er later deze week meer nieuws naar buiten wordt gebracht. 

Herdenking

Bij voetbalvereniging is geschokt en verslagen gereageerd op het overlijden van Marno Bosch en de aanhouding van een clubgenoot. In het clubgebouw is een gedenkhoek ingericht en een condoleanceregister geplaatst. 
Leden die willen praten over wat er is gebeurd, kunnen vanavond samenkomen bij de club. Oranje Nassau heeft de hele avond de kantine geopend voor wie langs wil komen. 
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.