Marga Bult

Marga Bult over lekken optreden Douwe Bob: "Hier moeten sancties op komen"

Het optreden van Eurovisie Songfestival-deelnemer Douwe Bob is op internet uitgelekt. Tot grote verbazing van oud-deelneemster en vakjurylid Marga Bult uit Denekamp.
Een lid van de Russische vakjury heeft het live-optreden van 'Slow Down, het nummer van de zanger, gedeeld op internet. Dat filmpje is viraal gegaan.

"Hier moeten sancties op komen"

"Ons is verteld dat je integer moet zijn en dat je zeker niet dat soort zaken op social media verspreidt", zegt Marga Bult in het Radio 1 Journaal vanochtend. "Hier moeten sancties op komen."
"Ik ben erg benieuwd wat de organisatie hieraan gaat doen", zegt Bult die in 1987 zelf deelnam aan het Songfestival. "De verrassing van het optreden is er nu vanaf, dat mag ook niet." 

"Douwe Bob hoort bij beste tien"

Over de kansen van Douw Bob in Zweden kan Marga nog niet veel zeggen, maar toch kan ze het niet laten iets weg te geven over de competitie.
"Er zitten weer hele gekke liedjes tussen en er wordt flink vals gezongen. Ook de regie is soms wel heel druk. Het is weer heel apart om te zien. Maar ik vind wel dat Douwe Bob bij de beste tien hoort."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.