Adelaarshorst

Eerste play off-duel Go Ahead Eagles bijna uitverkocht

De Adelaarshorst in Deventer loopt vol voor eerste play off-wedstrijd
De Adelaarshorst in Deventer loopt vol voor eerste play off-wedstrijd
De eerste wedstrijd van Go Ahead Eagles in de strijd om promotie naar de eredivisie komende vrijdagavond in stadion De Adelaarshorst in Deventer is bijna uitverkocht.Â
De clubsite meldt dat voor het play off-duel tegen VVV Venlo nog slechts 890 kaarten beschikbaar zijn. De verwachting is dat ook deze kaarten de komende dagen aan de man worden gebracht, waarmee er vrijdag een kleine 10.000 toeschouwers in het stadion aan de Vetkampstraat zitten.
Ook voor de returnwedstrijd in Venlo op tweede pinksterdag is massale belangstelling van Eagles-fans. Het uitvak is al volledig uitverkocht.

Verkoop seizoenskaarten loopt goed

Met de verkoop van seizoenskaarten voor volgend seizoen loop het ook goed. Hoewel nog lang niet zeker is of de Deventer club de promotie naar de eredivisie ook daadwerkelijk kan bewerkstelligen, zijn al 5300 tribuneplaatsen verkocht.
Toen Go Ahead vorig jaar naar de Jupiler League degradeerde werden uiteindelijk 6150 seizoenskaarten uitgegeven. De wedstrijden in de competitie van de Jupiler League trokken gemiddeld 8000 toeschouwers.  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.