Nieuw doel, nieuwe naam: de RTV Oost Top Fit Sisters

Een nieuw doel, een nieuwe naam

Sinds november 2015 is een groep meiden sportief actief in Overijssel. Het grootste deel werkzaam bij RTV Oost, voor en achter de schermen. 

Teamwork en gezelligheid

De dames werden enthousiast na het zien van de StrongSisterRun 2015. En zo ontstond het idee om zelf mee te doen aan de obstakelrun voor vrouwen. Sportief maar ook gezellig! Het team bestaat uit verschillende meiden, zeker ook op sportief niveau. De één had tot voor het ontstaan van de groep, nog nooit hardgelopen, de ander liep al marathons. Bij de StrongSisterRun draait het om teamwork. En samenwerken dat doen ze dagelijks. Snel schakelen en probleemoplossend denken, kunnen ze als geen ander. Ze hebben dan ook de StrongSisterRun 2016 overleefd, niet zonder vallen en opstaan maar ... they did it!

Een nieuw doel, een nieuwe naam

De StrongSisters blijven hun eerste naam eer aandoen want de ideeën voor een nieuw doel waren er al snel weer. En dat nieuwe doel voor 2017 is de Nijboer Triathlon Luttenberg. Het is uitdagend, heeft diverse takken van sport in zich en wederom zullen de dames hun grenzen moeten verleggen. En bij een nieuw doel hoort ook een nieuwe naam: De RTV Oost Top Fit Sisters.

De meiden worden begeleid door Mathijn Veldkamp. Het team bestaat uit: Hilda, Esther, Mirjam, Yvonne, Martine, Rianne, Hester, Hylkje, Yentl, Nicole, Francis, Brigitte, Kim en Linda.

Sportief Overijssel

De meiden zijn inmiddels zo enthousiast dat ze willen proberen ook anderen te stimuleren te gaan hardlopen, dan wel sporten. Daarom gaan ze maandelijks gezamenlijk een sportieve evenement in Overijssel doen. 

Deel dit artikel:

Reageren