nieuws

Supporters andere clubs mogen wedstrijden FC Twente gratis bezoeken als licentie blijft

Onno Jacobs zegt dat supporters uitclub gratis de Grolsch Veste in mogen
Onno Jacobs zegt dat supporters uitclub gratis de Grolsch Veste in mogen
Supporters van andere clubs mogen wedstrijden in de Grolsch Veste gratis bezoeken als de proflicentie van FC Twente behouden blijft. Ook de zeventien andere clubs uit de eredivisie worden gecompenseerd voor het gedrag van Twente in het verleden.Â
Onno Jacobs, interim-directeur FC Twente: “FC Twente heeft uit moreel oogpunt dit (financiële) gebaar willen maken. Wij hechten aan het herstel van de goede verhoudingen met onze stakeholders, zeker ook met onze collega-clubs."

Gebaar naar supporters
"Naar de supporters van andere clubs maken we ook een gebaar door hen volgend seizoen, indien wij de licentie behouden, gratis de wedstrijden in De Grolsch Veste te laten bezoeken."
"Wij hopen dat we hiermee een streep kunnen zetten onder een uiterst moeizame periode en dat wij vanaf nu weer gezamenlijk naar de toekomst kunnen kijken.”

Goede stap 
Alex Tielbeke, directeur Eredivisie laat weten blij te zijn dat het gelukt is een regeling te treffen. FC Twente zet daarmee een goede stap in het herstel van het onderlinge vertrouwen en het onderstrepen van het collectieve belang.

Over de verdere inhoud van de regeling zullen geen nadere mededelingen worden gedaan. De overeengekomen regeling staat los van het oordeel dat de licentiecommissie van de KNVB nog in beraad heeft.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.