kim kotter

Eigen instagramaccount voor baby Kim Kötter

Eigen account voor Muck
Eigen account voor Muck
Nog geen 48 uur oud, maar het zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema is nu al actief op social media. Voor Muck is een eigen instagramaccount aangemaakt.
In een paar uur tijd heeft het jongetje al meer dan 2000 volgers en staan er zes foto's van de eerste telg van Kötter-Reesema online. Vanmorgen maakte het stel bekend ouders te zijn geworden van een zoon. 

Instagramfamilie

Muck is niet het eerste lid van de familie met een eigen instagramaccount. Naast Kim en Jaap kreeg hondje Snoet een jaar geleden ook een account op het social media-kanaal.

'Ik vlieg alle kanten uit de bocht'

Kim liet op Facebook weten totaal overdonderd te zijn door alle reacties, aandacht en emoties. "Ik vlieg alle kanten uit de bocht. Zo lief hoe jullie allemaal hebben meegeleefd! Heel bijzonder om de afgelopen periode zo met jullie gedeeld te hebben. En hoe positief en opbeurend jullie altijd zijn geweest voor ons."
De fotografe die bij de geboorte van Muck was, maakte deze onderstaande video over de bevalling en de eerste uren van de baby. De soundtrack is gezongen door vader Jaap. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.