nieuws

Fit Go Ahead Eagles gaat op de aanval tegen VVV-Venlo

Go Ahead Eagles gaat "vol gas geven" morgen in de halve finales van de play-offs voor een ticket in de eredivisie. Dat zegt trainer Hans de Koning een dag voor het duel dat morgenavond wordt afgewerkt in een nagenoeg uitverkochte Adelaarshorst.
De Koning, die al elf duels ongeslagen is bij Go Ahead, kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alleen Darren Maatsen werd uit voorzorg aan de kant gehouden bij een deel van de training.

Aanvallen
Hoewel er wordt gewerkt volgens het Europese systeem (uitdoelpunten tellen dubbel bij een gelijke stand red.) gaat Go Ahead Eagles niet behoudend spelen. "Nee, joh. We moeten in eigen huis, met de steun van de aanhang, voor een goed resultaat gaan. En dan mogen we best wat risico's nemen", aldus De Koning. "Ik denk dat beide ploegen erg aan elkaar gewaagd zullen zijn en dat moet je natuurlijk ook een beetje geluk hebben."

VVV-Venlo
In de competitie was VVV twee keer te sterk voor Go Ahead Eagles. In Venlo werd het 2-1 voor de nummer twee uit de Jupiler League. In de Adelaarshorst waren de Limburgers met maar liefst 3-0 te sterk. Het duel begint morgenavond om 19.45 uur en is te volgen via deze site.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.