PEC Zwolle

PEC Zwolle en FC Utrecht komen niet tot scoren in eerste play-offduel

PEC Zwolle heeft het eerste duel in de halve finales van de play-offs om een plek in de voorronde van de Europa League gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. In Zwolle kwamen beide ploegen niet tot scoren.
In de eerste helft was er weinig te beleven in het IJsseldelta stadion. Haller kreeg vroeg in het duel een kopkans, waar Begois enige moeite mee had. Maar het leverde geen treffer op. Ook Ramselaar kreeg een kans met het hoofd, maar kopte naast. Zwolle zette er weinig tegenover en dus was de ruststand 0-0.
Ook de tweede helft begon rustig. Na een uur spelen was Amrabat dichtbij, maar hij schoot hard langs de kruising. Tien minuten later kreeg invaller Boymans een lastige kans en tikte de bal net naast het doel van Begois. Amrabat probeerde het ruim tien minuten voor het einde van afstand met een hard schot waarop Begois redding kon brengen. Het bleef echter bij 0-0. Zondag gaat de beslissing vallen in Utrecht, dan staat de return op het programma.
0-0
PEC Zwolle
FC Utrecht
Arbiter: Blom
Geel: Van der Maarel, Dekker, Ludwig, Boymans
PEC Zwolle: Begois; Van Polen, Marcellis, Lam, Van Hintum; Dekker (El Hasnaoui/76), Bouy, Brama; Becker, Veldwijk, Menig (Ehizibue/63).
FC Utrecht: Bednarek; Troupée, Van der Maarel, Leeuwin, Kum; Strieder, Ramselaar (Janssen/65), Barazite, Amrabat; Joosten (Boymans/63), Haller (Ludwig/86).
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.