Ron Jans

Jans ziet na 0-0 perspectief tegen Utrecht: "Zie absoluut mogelijkheden"

Trainer Ron Jans van PEC Zwolle denkt dat er zeker nog kansen zijn voor zijn ploeg om de finale van de play-offs om een plek in de Europa League te halen.
Gisteravond speelde de ploeg in eigen huis met 0-0 gelijk tegen FC Utrecht. Jans denkt dat Utrecht nu wel favoriet is, maar ziet wel perspectief: "Ik vind toch dat nu met het thuisvoordeel dat Utrecht toch wel wat voordelen heeft, ook omdat zij in de wedstrijd de echte kansen hebben gehad om te scoren en wij hebben alleen maar mogelijkheden gehad. Maar bij elk gelijkspel is het of een verlenging, of wij zijn door en ik zie absoluut mogelijkheden."

Twijfelgevallen

In het duel tegen Utrecht kwam doelman Kevin Begois in botsing met Bart Ramselaar en hield daar een pijnlijke knie aan over. Vandaag leek het erop dat het alleen om een kneuzing gaat, maar als er iets met de banden in de knie is kan het een probleem worden. Voorlopig ziet het er niet slecht uit volgens Jans. Rick Dekker moest ook geblesseerd naar de kant. Hij had last van stijve hamstrings. Zijn meespelen komende zondag is nog niet zeker. De overige spelers kwamen zonder blessures uit de wedstrijd en hadden vandaag ook geen problemen tijdens de hersteltraining.
Zondag is dus de return in Utrecht. Het duel tussen de twee begint om 14.30 uur en is te volgen bij RTV Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.