John Stegeman

Bel Hassani en Gosens terug bij Heracles, Fledderus twijfelgeval

Stegeman tijdens het duel van gisteren
Stegeman tijdens het duel van gisteren
Trainer John Stegeman van Heracles Almelo kan zondag in het tweede play-offduel tegen FC Groningen weer een beroep doen op Iliass Bel Hassani en Robin Gosens. De twee keren terug na een schorsing.
Het meespelen van Mark-Jan Fledderus is onzeker. De aanvoerder moest gisteren in de eerste wedstrijd van het tweeluik met een knieblessure naar de kant. Buiten Fledderus kan Stegeman niet beschikken over de langdurig geblesseerden Dario Vujicevic en Gonzalo Garcia.
"Het is prettig dat Iliass en Robin er weer bij zijn", aldus Stegeman op de website van de club. "Normaliter zijn dit basisspelers dus het is prettig dat we ze weer tot onze beschikking hebben. Voor het team en de vastigheden die we hebben is het een goede zaak. Al vind ik dat we gisteren zonder deze beide spelers ook prima gespeeld hebben."

Moeten winnen

Stegeman weet wat Heracles te doen staat in eigen huis: "We moeten winnen, er is geen andere remedie. We spelen elke wedstrijd om te winnen, dus zondag uiteraard ook. De opdracht is bekend, de missie is bekend, dus daar gaan we een aantal scenario’s op bedenken. We zullen vandaag de balans opmaken hoe we ervoor staan en wie er in aanmerking komen om te spelen."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.