Ronde van Overijssel

Michiel Vincent volgt Jan Bakker op als voorzitter Ronde van Overijssel

Jan Bakker (links) en Michiel Vincent (rechts)
Jan Bakker (links) en Michiel Vincent (rechts)
Michiel Vincent uit Markelo wordt de nieuwe voorzitter van de Stichting Ronde van Overijssel. Hij neemt de voorzittershamer over van Jan Bakker, die ruim 25 jaar de leiding had in de organisatie van de op twee na oudste Nederlandse wielerklassieker.
Vincent is al langer actief binnen de Ronde van Overijssel en is momenteel secretaris van de stichting. Bakker is al van jongs af aan betrokken bij de Ronde van Overijssel. De Rijssenaar doet nu een stapje terug, maar zal zich nog wel blijven inzetten.

'Onschatbare waarde'

"De rol van Jan is van onschatbare waarde", zegt opvolger Vincent. "Jan ís de Ronde van Overijssel! Hij weet overal vanaf binnen onze organisatie en heeft daarnaast een enorm breed netwerk. Wij mogen blij zijn dat we hem in ons midden hebben en houden."
Hoewel Bakker een stapje terug doet, zal hij nog wel betrokken blijven bij Overijssels Mooiste. "Dat laat je ook niet zomaar los", aldus Bakker. "Ik ben verknocht aan de Ronde. We hebben met zijn allen een mooi evenement neergezet in de loop der jaren."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.