HHC Hardenberg grijpt naast titel in topklasse en eindigt als tweede

HHC Hardenberg is er vanmiddag niet in geslaagd de titel in de topklasse te pakken. De ploeg van trainer Marcel Groninger won het laatste duel bij koploper Katwijk wel met 1-0, maar was afhankelijk van Excelsior Maassluis. Die ploeg moest puntenverlies lijden, maar won bij Spakenburg.
HHC kwam na een klein kwartier op voorsprong bij Katwijk door een treffer van Mark Veldmate. Dat was ook de ruststand en omdat het bij Spakenburg - Excelsior Maassluis nog 0-0 was, was HHC virtueel koploper. Kort na rust kwam Excelsior echter op voorsprong in Spakenburg en zakte HHC dus naar plek twee.

Rood

Een kleine twintig minuten voor het einde moest Ashwin Manuhutu vertrekken met rood na een opstootje. In de blessuretijd kreeg ook Jan Hooiveld nog rood, maar het bleef bij 0-1. Excelsior won ook met 1-0 en pakte dus de titel.