Hans de Koning

GA Eagles-trainer De Koning: "Kans is groot dat we de finale halen"

Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning kijkt met vertrouwen naar de tweede ontmoeting die de club met VVV-Venlo zal hebben morgen in de play-offs voor promotie naar de eredivisie.
"De kans is groot dat we in de finale staan", zegt De Koning vol zelfvertrouwen. Om daarna weer te veranderen in de realist: "Dat zegt Steijn (trainer van VVV) ook, dus dat zegt eigenlijk niet zoveel."

Klaar voor stap omhoog

De Koning denkt wel dat de club uit Deventer toe is aan de eredivisie: "De hele club is klaar om door te stappen. Je merkt het aan de supporters. Samen met de fans van NAC Breda, ook een mooie club. Maar een club als Willem II zal er bijvoorbeeld ook alles aan doen om in de eredivisie te blijven, dus het worden spannende dagen."

Return zonder Maatsen

Go Ahead Eagles speelt morgen om half drie in Venlo tegen VVV. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor de Eagles. In de eigen Adelaarshorst maakte Leon de Kogel het enige doelpunt. De wedstrijd is morgen te volgen via Radio Oost. Darren Maatsen is een vraagteken bij de ploeg van trainer Hans de Koning.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.