Heracles Almelo

Enorme run op kaarten Heracles Almelo en Go Ahead Eagles

Er is een enorme run op kaarten voor Heracles Almelo en Go Ahead Eagles Deventer. Bij het stadion van Heracles Almelo staat een enorme rij van fans die kaarten willen bemachtigen voor de finale van de Europa League play-offs. Go Ahead Eagles kan promoveren naar de Eredivisie. De niet-seizoenkaartplekken bij Go Ahead Eagles zijn al enige tijd uitverkocht.
Bij beide clubs zijn de kaarten erg gewild. Go Ahead Eagles geeft aan dat in de 5 minuten van de kaartverkoop er al 370 kaarten zijn verkocht.

Drukste kaartverkoop ooit

Voor Heracles is het de drukste kaartverkoop ooit. De club uit Almelo verkoopt kaarten voor zowel de uit- als thuiswedstrijden. De wachttijd is nu ongeveer twee uur.
De kaartverkoop startte vanochtend om 8:00 uur, maar de eerste fans stonden al een uur eerder in de rij in de hoop kaarten te bemachtigen.
Fans maken zich zorgen of ze hun vaste plekken wel kunnen bemachtigen door de enorme drukte. 

Kaarten terugkopen

Heracles Almelo zegt dat de plekken van personen die hun seizoenskaart voor het seizoen '16-'17 hebben verlengd, gereserveerd zijn tot vanavond 18:00 uur. De niet teruggekochte kaarten komen daarna vrij voor de losse verkoop.
In Deventer kunnen seizoenkaarthouders tot woensdag 09:00 uur hun plekken terugkopen. Vanaf 11:00 uur komen deze kaarten beschikbaar voor de losse verkoop.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.