Freshtival

Mannen die vechtpartij op Freshtival in Enschede willen sussen in elkaar geslagen

Politie / politieauto
Politie / politieauto
Drie mannen die zondag een vechtpartij wilden sussen tijdens het festival Freshtival in Enschede, zijn zelf het ziekenhuis in geslagen. Een van hen liep meerdere botbreuken in zijn gezicht op.
De vechtpartij brak vlak voor de slotact, aan het eind van de avond, uit. De mannen, 26 jaar uit Utrecht, 27 en 28 jaar uit Enschede, wilden de betrokken personen tot kalmte manen en de vechtpartij sussen. Vervolgens werden ze zelf geslagen en geschopt.
De 26-jarige man uit Utrecht raakte hierbij het zwaarst gewond. Hij heeft meerdere botten in zijn gezicht gebroken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De overige twee mannen uit Enschede raakten ook gewond, maar hoefden niet in het ziekenhuis te blijven.

Politie zoekt beeldmateriaal

De politie hoopt dat getuigen de vechtpartij, die voor de ‘main stage’ plaatsvond, hebben gefilmd. Het onderzoeksteam wil graag met deze getuigen in contact komen en dit beeldmateriaal ontvangen. Getuigen kunnen zich melden op 0900 8844, anoniem via bel Misdaad 0800 7000 of via het digitaal meldformulier.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.