Onder de Loep

Shampoo-diefstal in Zwolle

Shampoo-diefstal in Zwolle
Shampoo-diefstal in Zwolle
Een onbekend stel nam op dinsdagmiddag 22 maart voor ruim € 400,- aan shampoo weg bij de Albert Heijn aan de Dobbe in Zwolle. Het stel is op bewakingsbeelden vastgelegd. Je ziet ze vandaag in het opsporingsprogramma Onder de Loep.

Goor

Op 23 dinsdagmiddag februari werden 3 paar sportschoenen weggenomen bij winkel aan de Grotestraat door een stelletje. Bij het verlaten van de winkel ging het alarm af en ging het stel er vandoor in een gele bestelbus. Het stel is vastgelegd door bewakingscamera’s. Wie (her)kent hen?

Delden

Twee onbekende mannen breken op 18 maart rond 03.00 uur in bij sportcomplex De Mors. Er worden verschillende spullen en contant geld buitgemaakt. De twee staan herkenbaar op beeld. Wie zijn dit?

Dalfsen

Op 4 mei rond 04.45 uur wordt ingebroken bij de BP tankshop aan de rondweg in Dalfsen. Op de beelden van het tankstation zijn drie mannen te zien die verantwoordelijk zijn voor de snelkraak waarbij alle sigaretten werden buitgemaakt. Mogelijk komen de drie uit de omgeving. Wie herkent de mannen op de bewakingsbeelden?

Deventer

Drie onbekende mannen stelen op 16 februari 5 dure zonnebrillen bij een opticien aan de Korte Bisschopstraat. De drie zijn tijdens de diefstal zeer duidelijk op beeld vastgelegd. Wie herkent hen of heeft de brillen aangeboden gekregen?

Enschede

Op donderdagavond 21 april werd ingebroken bij een bedrijf aan de Institutenweg. Er werden ruim 40 laptops weggenomen bij deze inbraak. Op de bewakingsbeelden is een onbekende man te zien. Wie herkent deze man? Wie heeft deze partij laptops aangeboden gekregen?

Zwolle

Een 69-jarige vrouw verliest op 18 maart haar portemonnee in de Jumbo aan het Bachplein. Een onbekende jonge vrouw pakt deze portemonnee op en neemt hem mee. De onbekende vrouw is duidelijk in beeld. Wie herkent haar?

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.