nieuws

'We zijn niet voor Twente, maar steunen jullie wel'

Reacties op degradatie FC Twente
Reacties op degradatie FC Twente
Het nieuws dat FC Twente gaat degraderen levert verschillende reacties op. Een aantal supportersverenigingen van andere clubs uit de Eredivisie steunen de supporters van de club uit Enschede.Â
Zo schrijft ADO Fan Community op hun pagina: "Wij zijn voor ons ADO en niet voor FC Twente! Maar via deze weg willen we onze collega supporters in Enschede steunen."
Een Twente-supporter reageert op het bericht en nodigt alle ADO-supporters uit voor een hapje en een drankje in Enschede. 

'Twente-uit stond altijd garant voor een mooie awayday'

Ook de supporters van Ajax laten van zich horen.
In een bericht op hun site laten ze weten het naar te vinden voor de supporters van FC Twente. "We hopen dan ook dat de tukkers snel weer terug zijn in de Eredivisie. Al was het maar omdat er niet zoveel clubs met een groot uitvak zijn in Nederland. Twente-uit stond altijd garant voor een mooie awayday."

Supporters niet eens met de beslissing

De supporters van Feyenoord delen het nieuws, zonder hun mening te geven. Op het facebookbericht laten mensen weten het niet eens te zijn met de beslissing van de KNVB. 

Reactie algemeen directeur NAC Breda

"De timing van dit nieuws is erg ongemakkelijk en ongehoord", zegt algemeen directeur van NAC Breda Justin Goetzee. De mogelijke degradatie van FC Twente heeft ook gevolgen voor NAC Breda. Die ploeg speelt vanavond en zondag tegen Willem II voor één plek in de Eredivisie. 
Ook de NAC Breda-supporters zijn het niet eens met de keuze van de KNVB. 
Maar niet iedereen heeft medelijden met de Enschedese voetbalclub. De fanpage van AZ geeft Twente digitaal een schop na. 

Huldiging bij de Grolsch Veste

Maar supporters van FC Twente laten hun koppie niet hangen. Op Facebook is er al een evenement aangemaakt voor de huldiging van FC Twente volgend jaar bij de Grolsch Veste. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.