Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles-fan Chris: 'Ik strijd voor mijn leven, jullie voor promotie'

Chris uit Zutphen is groot fan van Go Ahead Eagles, maar hij kan niet zoals andere jongens van zijn leeftijd de komende wedstrijden in het stadion zitten om zijn club aan te moedigen. Daarom sprak hij een videoboodschap in voor de selectie.
Hij heeft een bijzondere band met de club. Hij heeft leukemie en de selectie sprak al eens een videoboodschap voor hem in toen hij erg ziek was.
Op dit moment heeft hij voor de derde keer leukemie en ligt hij in het ziekenhuis. 
In zijn videoboodschap zegt hij: Beste selectie Go Ahead Eagles, ik moet strijden tegen mijn verkeerde soldaatjes, jullie tegen De Graafschap. Ik voor mijn leven, jullie voor promotie. Voor mij beide belangrijk, knokken waarvoor je waard bent. Dat is het motto, dan komt er zeker weten winst uit. Eagles, succes! Kom op dan!

Oppeppertje voor de selectie

Chris nam de oproep vanmorgen op in het Radboud Ziekenhuis, bij de studio van ziekenhuis-tv. Zijn vader zegt: "Het is echt een oppeppertje voor de selectie. Dat hebben zij ook voor hem gedaan."
Voorlopig ligt Chris nog in het ziekenhuis en zal hij vanavond de wedstrijd, in Eagles-tenue, kijken vanuit zijn ziekenhuisbed.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.