Onder de Loep

Snelkraak BP tankstation Dalfsen gefilmd, dieven nemen alle sigaretten mee

Onder de Loep
Onder de Loep
Bij de BP tankshop aan de Rondweg in Dalfsen waren begin deze maand even geen sigaretten te koop. Die waren allemaal gestolen bij een snelkraak in de nacht van dinsdag 3 mei op woensdag 4 mei. Nu worden bewakingsbeelden openbaar gemaakt.
Drie mannen wachten bij het tankstation een geschikt moment af en als dat er rond 04.45 uur dan is, gaat de deur van de tankshop er met grof geweld uit. 

Blauwwit dekbedovertrek

In een streep gaan ze naar de kassa waar de sigaretten staan. Ze 'maaien de schappen met de sigaretten leeg' en doen die in een blauwwit dekbedovertrek of laken. 
Als ze vertrekken neemt een van de inbrekers nog een drankje mee uit de koeling. Buiten vallen er nog sigaretten op de grond als de 'baal met tabaksartikelen' knapt. De drie lopen weg richting het centrum van Dalfsen. 

Damesfiets

Ze laten ook iets achter bij de tankshop, want een van de daders heeft op een Batavus damesfiets met een opvallende grote roze bel bij zich als hij aankomt. De fiets is blijven staan.
Wie weet meer over de daders, over een partij sigaretten of over die fiets? Wie heeft iets gezien in de nacht van 4 mei aan de Rondweg in Dalfsen? Bel de politie met uw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000. Via deze link kan anoniem worden getipt bij Meld Misdaad Anoniem. 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.