Go Ahead Eagles

Randy Wolters blijft voorzichtig ondanks ruime zege: "Dan pas grote mond"

Aanvaller Randy Wolters werd vanavond de grote man bij Go Ahead Eagles door twee keer te scoren tijdens de 4-1 overwinning op De Graafschap in de play-offs. Door die zege staat de Deventer ploeg met één been in de eredivisie.
Van een felicitatie vanwege de promotie wilde de doelpuntenmaker echter nog niets weten: "Vloeken in de kerk is dat hè. Dit is een hele goede uitgangspositie, laten we het daar op houden. Maar we zijn er nog niet. Voetbal is een hele rare sport en je kan ook daar bijvoorbeeld zomaar tegen een rode kaart aanlopen." Hij vervolgt: "We moeten gewoon ons ding gaan doen zondag. De eredivisie is heel dichtbij, maar we zijn er nog niet, absoluut niet."

Grote mond

Zondag is de return en de welbespraakte Wolters hoopt dat de ploeg dan een groot feest kan vieren, maar durft daar nog niet vanuit te gaan: "Ik wil het gewoon eerst meemaken, eerst alles bevestigen. Dan durf ik pas een grote mond te hebben, want ik ben wel iemand die een grote bek heeft maar dit durf ik nog niet in de mond te nemen."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.