Go Ahead Kampen begint nacompetitie met gelijkspel bij Balk

Go Ahead Kampen is de nacompetitie voor een plek om de hoofdklasse begonnen met een puntendeling. Op bezoek bij Balk speelde de ploeg van trainer Edwin van Nijen met 1-1 gelijk.
De bezoekers uit Kampen kwamen al snel op voorsprong en het doelpunt werd gemaakt door Doufikar, die een steekpass op waarde schatte en beheerst binnen schoot. Voor rust kregen beide ploegen nog kansen op een treffer maar toch was 0-1 de ruststand. Het bleef ook na rust spannend in Balk en was Go Ahead dicht bij de 0-2. Toch viel de treffer twintig minuten voor tijd aan de andere kant en kwam op naam van Altenburg.
Vlak voor tijd kreeg Van Keulen namens Go Ahead nog zijn tweede gele kaart maar daar kon de thuisploeg niet van profiteren. De Kampenaren kregen zelfs nog de beste kans voor de winst, maar omdat die niet viel moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt. De winnaar van de poule van vier gaat uiteindelijk naar de finale van de nacompetitie.