HHC Hardenberg wint districtsbeker na strafschoppen tegen AZSV

HHC wint districtsbeker Oost
Topklasser HHC Hardenberg heeft vanavond de districtsbeker Oost gewonnen. De ploeg won in Aalten na strafschoppen van hoofdklasser AZSV.
Ondanks een grote kans voor Rob van der Leij van HHC, was de ruststand 0-0. Kort na rust kwam de thuisploeg op voorsprong. Doelpuntenmaker was Niek te Veluwe. Een klein kwartier later zette Philip Ties HHC weer naast de hoofdklasser. 1-1 was ook de stand na 90 minuten en dus werd het verlengen. In die verlenging kreeg HHC de betere kansen, maar kwam niet tot scoren. AZSV deed dat ook niet en dus moesten strafschoppen de beslissing brengen. Daarin benutten beide ploegen de eerste vijf, bij de zesde voor AZSV ging het mis en dus pakte HHC de beker.