Staphorst wint districtsbeker Noord na zege op Flevo Boys

Staphorst pakt beker in Noord
Staphorst heeft vanavond de districtsbeker Noord gepakt. In eigen huis was de ploeg met 2-0 te sterk voor Flevo Boys, dat net als Staphorst, in de hoofdklasse C speelt.
Het duel begon goed voor de thuisploeg, want al snel maakte Martijn Brakke de 1-0. Even later was het opnieuw raak en zorgde Ferdi ter Avest voor een verdubbeling van de score. Nog voor rust kreeg Martin van 't Ende vanaf de strafschopstip de kans op de 3-0, maar hij schoot te slap in en miste. In de tweede helft ging Flevo Boys wel op zoek naar de aansluiting, maar kreeg geen grote kansen en dus bleef het bij 2-0 en pakte Staphorst de districtsbeker Noord.