nieuws

Vliegtuigje in de lucht met "Twente is schoon, nu Zeist nog"

Vliegtuigje in de lucht
Vliegtuigje in de lucht
Boven de velden waar vandaag de finalewedstrijden van de play-offs worden gespeeld, vliegt een vliegtuigje met de tekst "Twente is schoon, nu Zeist nog".
Supporters van 'Twente, verenigt' hebben dat geregeld. Ze vinden dat de finales in Doetinchem en Utrecht overschaduwd worden door een waas van onduidelijkheid en ruis, die veroorzaakt wordt door de KNVB. De supporters zeggen dus "Twente is schoon, nu Zeist nog". 
Volgens de supporters heeft de KNVB zich de afgelopen maanden van de slechtste kant laten zien. En dat geldt niet alleen voor FC Twente, maar voor het hele Nederlandse voetbal. "De KNVB spant een spelersraad voor haar karretje bij gevoelige besluiten, confronteert Jupiler League-clubs ongevraagd met een maatregel die ze niet willen, doorkruist een eerlijk verloop van de play-offs voor promotie/degradatie en komt midden tijdens de play-offs voor Europees voetbal met vreemde besluiten omtrent deelname aan Europees voetbal door FC Utrecht. De strijd op het veld moet doorslaggevend zijn, nooit die in de bestuurskamer in Zeist", staat te lezen op Facebook.
Bekijk ook het dossier 'Crisis bij FC Twente'.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.