nieuws

Hans de Koning met Go Ahead Eagles eredivisie in: "Teken morgen contract"

Go Ahead Eagles speelt vanaf volgend seizoen weer in de eredivisie. Trainer Hans de Koning wees zijn ploeg de weg in de play-offs en liet na afloop weten dat hij zijn contract met een jaar verlengt bij de club.
"De club is er klaar voor en ik ook", zei De Koning bij Fox Sports. "We hebben de intentie uitgesproken om een jaar langer met elkaar door te gaan. Morgen komen we bij elkaar om het contract te tekenen, desnoods op een bierviltje."
De oefenmeester werd vlak na de winterstop aangesteld bij Go Ahead en kende een zeer sterke reeks met de club, die dus uiteindelijk leidde tot promotie. Desondanks blijft hij bescheiden. "De spelers moeten het doen. Ik sta lekker in m'n pak aan de zijlijn. Doordeweeks doen we trainingen waar ik aan denk dat ze nodig zijn, zeker in de Jupiler League. We wilden de play-offs halen, maar ook winnen."
"Als het dan zover komt dan ben ik daar een schakel in, de staf heeft daar een aandeel in maar zeker ook de medische staf, want de ploeg is al elf maanden bezig dus die hebben goed werk geleverd. De spelers moeten het invullen en dat hebben ze geweldig gedaan", aldus De Koning.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.