nieuws

FC Twente Crisis Revue doet duit in zakje: "Zet jij je er ook eens overheen Bertje!"

De 'supporters'
De 'supporters' © De Grote FC Twente Jubileum Crisis Revue
De Grote FC Twente Jubileum Crisis Revue heeft met een video op Facebook een satirische duit in het zakje gedaan in de discussie rondom FC Twente en de KNVB.
In de video, die gisteren op Facebook werd gezet, nemen drie supporters van 'de kleinste supportersvereniging van FC Twente, Stokkum Oost' het woord voor de camera in een zogenaamde 'pes-kerst-sperst-pestconferentie.'

'Bertje wees een grote jongen'

In het pleidooi van zo'n zes minuten halen de drie 'supporters' uit naar de KNVB en geven zo hun eigen kijk op de zaak rondom FC Twente. 
"Lieve Bertje, waarom kun je geen grote jongen zijn en niet gewoon toegeven dat bij ons het onverwachte toch is gelukt", vraag de één zich af.
"Kijk jij nog eens een keer met die zelfingenomen rotkop van je in de spiegel en wees voor één keer in je miezerige leven eens een echte vent", vult de ander aan. "En zeg dan gewoon: jullie hebben de missie volbracht."

Grotere geldboete

De drie satirische supporters zien het afnemen van de licentie niet zitten en roepen de KNVB op om dan maar een grotere boete op te leggen. 
"Het nieuwe FC Twente zal nog lang genoeg gevolgen hebben van het oude FC Twente", zeggen de drie.
"Maar wij komen er wel overheen. Daarom onze omroep: zet jij je er ook eens overheen Bertje! Tukkers gaan altijd door. Wij staan wel weer op."
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.