nieuws

Taart voor Go Ahead Eagles van De Graafschap; excuses aanvaard

Gewapend met een taart reisden voorzitters van supportersverenigingen van De Graafschap uit het Gelderse Doetinchem vandaag af naar Go Ahead Eagles in Deventer. En niet alleen om ze te feliciteren.
Met het aanbieden van een taart willen de supportersverenigingen van De Graafschap excuses aanbieden voor wat er vorige week gebeurde. Na afloop van de wedstrijd tussen de twee clubs wilden de spelers van Go Ahead Eagles de promotie op het veld vieren. De Graafschap-supporters stormden het veld op en gaven enkele spelers van de tegenpartij klappen en schoppen.

Ook de supporters in het uitvak moesten het ontgelden. Zij kregen vuurwerk in het vak gegooid.

Taart

Enkele supporters boden al hun excuses aan, maar kampioensbakker Paul Berntsen werd ook nog aan het werk gezet. "We hopen dat de supporters in de toekomst gewoon nog kunnen proosten met een biertje. Niet dat het naar elkaar wordt gegooid", zegt voorzitter Hans Boesberg van de supportersvereniging van De Graafschap.
Voorzitter Edwin Lugt van Go Ahead Eagles: "Zand erover. We nemen het De Graafschap niet kwalijk. Het is gewoon jammer dat het zo is gelopen, maar de excuses zijn aanvaard."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.