nieuws

Kom je ook naar de RTV Oost Familiedag in De Waarbeek?

RTV Oost Familiedag
RTV Oost Familiedag
RTV Oost organiseert op zondag 12 juni voor het vijfde achtereenvolgende jaar een speciale Familiedag voor al haar kijkers en luisteraars, in samenwerking met Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo. Het attractiepark staat die dag exclusief ter beschikking van de RTV Oost gasten, met gratis entree en gebruik van alle attracties! Bekende gezichten en stemmen van RTV Oost assisteren in het park en radio- en televisieprogramma's worden live uitgezonden vanuit De Waarbeek.
Donderdag 2 juni wordt in het Radio Oost programma Goeiemorgen Overijssel om 10.30 uur het startschot gegeven voor het bestellen van de gratis kaarten. Bestellen kan dan via www.rtvoost.nl/waarbeek. Afgelopen vier jaren was de RTV Oost Familiedag een doorslaand succes en waren alle 3.500 beschikbare kaarten binnen enkele uren vergeven, wie een kaartje wil bemachtigen moet dus snel zijn.
Familiepretpark De Waarbeek
De Waarbeek is al sinds jaar en dag het gezelligste dagje uit van Twente. De nostalgische attracties voldoen aan de meest moderne veiligheidseisen en maken het park tot een waar speelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleven ze met hun ouders, opa's en oma's een geweldig dagje uit!
Alle informatie over de RTV Oost Familiedag is te vinden op www.rtvoost.nl/waarbeek

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.