nieuws

PEC Zwolle-aanwinst Van de Pavert lovend over Jans: "Geeft een fijn gevoel"

PEC Zwolle versterkte zich deze week met Ted van de Pavert, die een driejarig contract tekende. Van de Pavert komt over van De Graafschap en kiest bewust voor PEC Zwolle.
"Ik zie PEC Zwolle als een mooie stap vooruit in mijn carrière en voor mijn ontwikkeling", zegt Van de Pavert tegen RTV Oost. "Ze beschikken over betere spelers en Zwolle heeft de laatste paar jaar aangetoond dat ze een stabiele club zijn in de Eredivisie. Ze doen het goed en spelen ook leuk voetbal."
De overgang van Van de Pavert ging snel na de degradatie van De Graafschap. "Ik heb een gesprek gehad met technisch directeur Gerard Nijkamp en trainer Ron Jans en dat is alleen maar positief bevallen", legt de verdediger uit. De contractonderhandelingen zijn heel snel verlopen. Ik ben blij dat ik de stap kan maken."
Van de Pavert is gecharmeerd van PEC Zwolle-trainer Ron Jans. "Hij heeft een goede visie over de manier van voetballen en hij heeft het ook bewezen met Zwolle de afgelopen jaren. Hij is heel erg geïnteresseerd in je en het is echt een goede trainer. Toen ik tekende belde hij ook direct op om me te feliciteren en te zeggen dat hij blij is dat ik bij Zwolle kom voetballen. Dat geeft toch wel een fijn gevoel."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.