nieuws

Programma: nog steeds nacompetitie en districtsbeker

Programma deze week
Programma deze week
Bijna alle sporten zitten er inmiddels op, maar vooral in het amateurvoetbal is het seizoen nog niet voorbij. De laatste beslissingen moeten nog vallen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste duel van komende week.

Amateurvoetbal

Staphorst zich komend weekend plaatsen voor de 3e divisie van komend seizoen. De hoofdklasser won afgelopen zaterdag in eigen huis met 1-0 van topklasser FC Lisse en dan zaterdag in de return promotie veiligstellen. Donderdag spelen Tubantia en Rohda Raalte in Hengelo tegen elkaar voor een finaleplaats om een plek in de hoofdklasse. Rohda won zondag het eerste duel met 2-1.

Districtsbeker

Woensdagavond spelen Staphorst en HHC Hardenberg hun kwartfinale van de landelijke districtsbeker. Staphorst gaat op bezoek bij Chevremont in Kerkrade en HHC speelt in eigen huis tegen Noordwijk.

Tennis

Het korte eredivisieseizoen komt deze week alweer ten einde voor de tennissers van TC Salland. Vandaag is de voorlaatste ronde en donderdag de laatste. Salland zal er alles aan doen om van de laatste plek in de stand weg te komen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.