nieuws

HHC Hardenberg uitgeschakeld in landelijke beker, kwartfinale Staphorst uitgesteld

Koos Werkman verlengde zijn contract bij HHC
Koos Werkman verlengde zijn contract bij HHC
Voor HHC Hardenberg is het seizoen voorbij. De ploeg van trainer Marcel Groninger vond vanavond haar Waterloo in de kwartfinale van de landelijke beker. Het duel van vv Staphorst werd uitgesteld wegens de weersomstandigheden.
HHC verloor op eigen terrein van Noordwijk. Mol en Borsboom zorgden voor de treffers op Sportpark de Boshoek, waar beide ploegen niet veel zin leek te hebben in de volgende ronde. Noordwijk stuurde het tweede team en ook HHC liet veel wisselspelers opdraven. Voor HHC, dat tweede werd in de topklasse, eindigt het seizoen zo enigszins in mineur.
Werkman langer bij HHC 
Eerder op de dag was er toch goed nieuws bij HHC. Sterkhouder Koos Werkman verlengde zijn contract met twee seizoenen. De verdediger annex middenvelder maakte dit seizoen indruk en was met veel doelpunten ook aanvallend belangrijk voor HHC.

Staphorst uitgesteld

De kwartfinalewedstrijd in de landelijke amateurbeker tussen Chevremont en Staphorst die vanavond op het programma stond, is afgelast. Gezien de huidige staat van het veld van Chevremont en de weersvoorspellingen voor vanavond in Zuid-Limburg is besloten de wedstrijd af te gelasten.

Nieuwe datum

De wedstrijd is opnieuw vastgesteld op woensdag 8 juni 20.00 uur. De verplaatsing van de kwartfinale heeft echter ook gevolgen voor de planning van de halve finale en finale van de landelijke beker. De halve finale, waarin de winnaar van deze wedstrijd uitkomt, wordt nu gespeeld op 11 juni. De finale een week later op zaterdag 18 juni.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.