nieuws

Opnieuw emoties na milde straf Enschedeër die Sandra van Duijl doodde

De milde straf voor een 21-jarige Enschedeër die de 18-jarige Sandra van Duijl doodde, leidde bij de ouders en zus van het slachtoffer tot heftige emoties.   
De moeder barstte tijdens het voorlezen van het vonnis evenals de zus in snikken uit. Toen de rechters de zaal verlieten, gooide de zus uit woede over de milde straf een beker water de rechtszaal in. De vader beet de advocate van de verdachte toe dat hij na de celstraf nog zou afrekenen met de Enschedeër.

Ook emoties in de wandelgangen

In de wandelgangen lieten de familieleden nogmaals hun emoties de vrije loop. Ook kennissen van het slachtoffer die op de publieke tribune hadden plaatsgenomen, waren ontstemd over het vonnis. 
De Enschedeër moet twee jaar naar de jeugdgevangenis. Na zijn celstraf moet de Enschedeër zich verplicht laten behandelen. Dat kan tot maximaal zeven jaar jeugd TBS leidden. Ook moet de man een schadevergoeding van 8500 euro betalen aan de nabestaanden.
Vorig jaar september doodde hij Sandra in een bosgebied bij recreatiegebied Het Rutbeek omdat hij boos op haar was. Het meisje weigerde telefoongegevens van de verdachte uit haar telefoon te wissen. De Enschedeër had een heimelijke seksuele relatie met haar, maar wilde die beëindigen. Sandra wilde een liefdesrelatie met hem.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.