Wilmar Nieuwenhuis schiet Hulzense Boys naar eerste klasse

Hulzense Boys is zaterdagmiddag gepromoveerd naar de eerste klasse. De ploeg van trainer Jurgen Kok won op neutraal terrein met 3-2 van Lunteren en speelt daardoor volgend seizoen een niveau hoger.
In Apeldoorn schoten beide ploegen uit de startblokken en kwam de ploeg uit Hulsen al snel op voorsprong via een fraai doelpunt van Nieuwenhuis. Lang kon Hulzense Boys niet van de voorsprong genieten want even later zorgde Drijvers voor de gelijkmaker. Na een half uur bracht Nieuwenhuis Hulzense Boys wederom op schitterende wijze aan de leiding, 2-1. Vijf minuten later had hij een loepzuivere hattrick op zijn naam door de 3-1 aan te tekenen. Vlak voor rust kwam de aansluitingstreffer van Van de Fliert, 3-2.
Na rust ging Lunteren op zoek naar de 3-3 en kreeg ook kansen. Toch bleef Hulzense Boys op de been en mag zich daardoor vanaf volgend seizoen eersteklasser noemen.