Staphorst blijft hoofdklasser na ruime nederlaag in Lisse

Staphorst is er niet in geslaagd om promotie naar de derde divisie veilig te stellen. De ploeg van trainer Jan van Raalte kon op bezoek bij FC Lisse de 1-0 voorsprong van vorige week niet verdedigen en ging ruim met 6-1 onderuit.
Staphorst kwam na twintig minuten op achterstand door een treffer van Monteny. Drie minuten later stond het alweer gelijk dankzij Schra, 1-1. De thuisploeg ging op zoek naar doelpunten en vond voor rust nog twee keer het net. Eerst zorgde Vermeulen voor de 2-1 en Onal maakte er 3-1 van. Na rust leek het verzet van Staphorst gebroken en kon het geen vuist maken tegen Lisse. Fokkema zette de thuisploeg op 4-1, Onal en Vermeulen maakte aan alle onzekerheid een einde, 6-1.