nieuws

Blog Arie Slob: Tijdens laatste duurloop highfiven met Dennis en Rene

Zaterdagmorgen stond ik al weer vroeg naast mijn bed. Mijn vrouw begrijpt er helemaal niets van, maar er moet getraind worden. Om 08.00 uur liep ik al door het buitengebied van Zwolle.Â
Toen nog met een heerlijk zonnetje aan de hemel. Wat is dat iedere keer opnieuw weer genieten. Vandaag mijn laatste duurloop van anderhalf uur ter voorbereiding op de Zwolse Halve Marathon. 

Highfiven

Onderweg kom ik een aantal andere hardlopers tegen. Onder hen mijn oude straatgenoot Dennis de Boer, die ook volop in training is. We geven elkaar onder het passeren een high five. Op de dijk richting de IJsselbrug kan ik even later hetzelfde doen met wethouder Rene de Heer (VVD). Wat een helden allemaal! 

Time for Heroes

Nu ik het toch over helden heb... zaterdag loop ik voor het team van Time for Heroes, zie http://timeforheroes.nl. Een mooi doel om mijn naam aan te verbinden. Het lopen viel zaterdagochtend niet mee voor deze hero. De benen voelde wat zwaar en het was erg warm. Laten we het er maar op houden dat dit hoort bij een goede generale repetitie. Het klokje richting 11 juni tikt ondertussen door.

Eten en drinken

Komende week vooral even wat rust nemen om dan zaterdag te kunnen vlammen. Oeps, ik zou in deze blog nog iets over eten en drinken schrijven. Dat is ook wel een dingetje in de aanloop naar de Zwolse Halve Marathon. Ik moet mezelf soms echt even op de handen tikken. Daarover dan maar in mijn volgende blog.
Sportieve groet, Arie Slob.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.