nieuws

Van der Meer langer bij Go Ahead Eagles

Robin van der Meer
Robin van der Meer
Go Ahead Eagles heeft het contract van Robin van der Meer opengebroken en verlengd tot de zomer van 2018. De 21-jarige linksback had nog een contract tot 2017 bij de Deventer club.
"Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Go Ahead Eagles en speel er met heel veel plezier", zegt Robin van der Meer. "De supporters, de clubmensen, het voelt voor mij als een warm nest. Er was genoeg animo van andere clubs, maar ik heb het afgelopen seizoen heel veel gespeeld bij Go Ahead Eagles en wil graag eerst met de club op het hoogste niveau spelen. Na goed overleg met mijn familie, vriendin en de technische staf van Go Ahead Eagles heb ik daarom de keus gemaakt om mijn contract te verlengen en met de club het avontuur in de Eredivisie aan te gaan."
Van der Meer kwam twee jaar geleden over van ADO Den Haag. Bij Go Ahead Eagles maakte hij in augustus zijn debuut in het eerste. Hij speelde afgelopen seizoen 26 competitiewedstrijden. Go Ahead Eagles versloeg in de play-offs De Graafschap en promoveerde na een jaar afwezigheid naar de eredivisie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.