nieuws

Molecaten blijft hoofdsponsor PEC Zwolle

Molecaten blijft de hoofdsponsor van PEC Zwolle. Het vakantieparken-bedrijf was eerder rugsponsor en verhuisde aan het begin van vorig seizoen naar de voorkant. Toen was de bedoeling dat dat voor één jaar was, maar daar is dus verandering in gekomen.
Molecaten is in ieder geval komend seizoen dus nog te zien op de voorkant en er is een optie voor nog een jaar. Daarna keert de sponsor terug naar de achterkant van het shirt.

Verbeterde overeenkomst

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle, is blij met de verlenging: "De samenwerking met Molecaten bevalt erg goed. Het is een mooi, landelijk georiënteerd bedrijf dat al vele jaren bij PEC Zwolle is betrokken. Na enkele goede gesprekken zijn we tot een verbeterde overeenkomst gekomen, waar we dan ook zeer te spreken over zijn. Het is een goede deal, die voor de komende periode voor rust en stabiliteit zorgt. Ik kijk er naar uit om deze prettige samenwerking voort te zetten."

"Goed gevoel bij de club"

Tim Slager van Molecaten: "Het hoofdsponsorschap bij PEC Zwolle heeft ons het afgelopen seizoen veel gebracht. Zo is onder meer onze naamsbekendheid gegroeid. Als ik naar de samenwerking met PEC Zwolle kijk, dan ervaar ik dat ook als zeer positief. Het gevoel bij de club, de medewerkers en de aanhang is heel goed. Alles bij elkaar heeft dit ons doen besluiten om ons ook komend seizoen aan PEC Zwolle te committeren als hoofdsponsor. We kijken uit naar wederom een mooi seizoen.”
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.