nieuws

Jeroen Kiepman nieuwe trainer eersteklasser Stevo in Geesteren

Jeroen Kiepman is de nieuwe trainer van eersteklasser Stevo
Jeroen Kiepman is de nieuwe trainer van eersteklasser Stevo © ProShots
Jeroen Kiepman staat volgend seizoen aan het roer bij Stevo. Hij volgt bij de club uit Geesteren Alfred Nijhuis op, die vertrekt naar het Duitse SV Rödinghausen.
Kiepman was eerder trainer van WVV uit Hengevelde en Bon Boys uit Haaksbergen. Met laatstgenoemde vereniging wist hij het afgelopen seizoen, na een moeizame start, een periodetitel in de wacht te slepen.

Betaald voetbal

Jeroen Kiepman heeft een betaald voetbalverleden bij FC Twente en FC Den Bosch, waar hij onder andere speelde onder de trainers Kees Rijvers en Eddy Achterberg. Daarna speelde hij nog voor HSC '21 in Haaksbergen.
“Jeroen ademt voetbal”, vertelt voorzitter Eddy Droste. “In de gesprekken hebben we Jeroen leren kennen als een echt voetbaldier met een enorme passie, drive en ambitie. Maar bovenal een man met voetbalkennis. Wij denken met Jeroen een trainer te hebben aangesteld die onze selectiespelers beter kan maken en verder door kan ontwikkelen.”
Bestuurslid Charel Nijhuis vult aan: “Jeroen kan een belangrijke bijdrage leveren aan ons technisch beleid, mede doordat hij verder wil kijken dan enkel het eerste elftal van onze vereniging."
Stevo werd dit seizoen kampioen en speelt volgend seizoen in de eerste klasse.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.