nieuws

Joey Suk keert terug naar Go Ahead Eagles; middenvelder tekent voor twee jaar op oude nest

Joey Suk keert terug bij Go Ahead Eagles. De 26-jarige Deventenaar tekent een contract voor twee jaar.
Suk vertrok halverwege het seizoen 2012/2013 bij de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en vier jaar lang in het eerste elftal speelde. Na een kort avontuur bij het Belgische Germinal Beerschot Antwerpen, maakte hij in de zomer van 2013 de overstap naar NAC Breda. 
Vorig seizoen kwam de middenvelder 34 competitieduels (8 doelpunten) in actie voor de Bredanaars in de Jupiler League.

Terug op het oude nest

“Joey is een Deventer jongen in hart en nieren”, zegt technisch manager Dennis Bekking op de website van Go Ahead Eagles. “Het is heel mooi dat hij bij Go Ahead Eagles terugkeert en samen met de club weer in de Eredivisie kan spelen.”
Ook Suk verheugt zich op zijn rentree in de Adelaarshorst. “Ik kijk er echt naar uit om terug te keren bij Go Ahead Eagles en vind het mooi om samen met de club in de Eredivisie te spelen. Daar hoort Go Ahead Eagles ook thuis.”
Suk laat op de website van de club ook uit te kijken naar het weerzien met de supporters in Deventer. “Ik heb altijd een speciale band met de fans gehad, omdat ik zelf ook altijd supporter van de club ben geweest. Toen ik zelf in het eerste elftal mocht voetballen, was dat voor mij een droom die uitkwam. Geweldig om straks weer terug te zijn.”
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33 33.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.